إنجي المقدم تعتذر وتوضح حقيقة إجرائها عملية تجميل
آخر تحديث GMT10:19:46
 العرب اليوم -

إنجي المقدم تعتذر وتوضح حقيقة إجرائها عملية تجميل

 العرب اليوم -

 العرب اليوم - إنجي المقدم تعتذر وتوضح حقيقة إجرائها عملية تجميل

الفنانة إنجي المقدم
القاهرة - العرب اليوم

خلال لقائها ببرنامج "أسرار النجوم" الذي تقدمه الإعلامية إنجي علي بإذاعة "نجوم إف إم" علقت الفنانة إنجي المقدم على الانتقادات التي تعرضت لها بسبب إطلالتها في مهرجان الجونة السينمائي مؤكدة أن الجمهور كان على حق، مقدمة الاعتذار لهم.

قالت إنجي: "اتخضيت لما شوفت الصورة لأنه كان متبطن لون الجسم مكنش باين، وكان شكلة مش حلو، متبسطش من نفسي، ومتضايتش من الانتقادات لأن كان عندهم حق".

وعن إجرائها عملية تجميل قالت: "أنا معنديش شفايف خالص، وعاملة شفايفي من 2013، وأنا مش ضد التجميل والرتوش، ومهم أوي إن الست تحس إنها حلوة ومرتاحة وواثقة من نفسها، خاصة لو بتطلع على الشاشة، أنا ضد التغيير التام لنفسي لأن خلقة ربنا مفيش أحسن منها، ولكن شوية رتوش لذاذ".

تابعت إنجي: "كنت ممكن أعمل بوتكس وفيلر في مناطق معينة في وشي، جربتهم قبل كده ومعجبونيش، مبعملش فيلر وبوتكس من أربع سنين، كل اللي بعمله سكين بوستر، وده بيعمل نضارة للبشرة، أنا عملت فيلر وبوتكس من أربع سنين واشتغلت دلوقتي على الحاجات الطبيعية أكتر علشان أعرف أعبر وأمثل، أنا طبيعية في الحياة العادية، ولكن ممكن في وتر حساس تتشاف مش طبيعية بسبب الزوايا والإضاءة، معظم الستات بتحب تحلي نفسها وتشتغل على نفسها، أنا معملتش حاجة، أنا كبرت وكلنا بنكبر".

وعن سبب ابتعادها عن الساحة الدرامية، علقت قائلة: "الأول كنت طالعة من مشروعين مهلكين بالنسبة لي جدًا، وهما (قواعد الطلاق الـ45) و(ستات بيت المعادي)، صورتهم في نفس الوقت ودول هلكوني وطلعت منهم تعبانة حقيقي ومحتاجة راحة".

واصلت: "أنا بحب الشغل في رمضان وببقى حريصة عليه، ولكن لأول مرة قلت مش قادرة ومش هشارك في رمضان، فكان الموضوع باختياري، وبعد كده بدأ يتعرض عليّ حاجات مش حباها أنا عايزة أرجع بحاجة مختلفة أكتر وأقوى من اللي كان بيتعرض، لغاية ما سنة ورا سنة لقيت الوقت بيجري وبيعدي وأنا قاعدة حاطة رجل على رجل وبتفرج على اللي بيتعرض، وعايزة أشتغل ولكن مفيش حاجة اتعرضت عليّ بترضيني".

واستكملت: "أنا مش عايزة أكون موجودة وخلاص، وده مكنش هيتحقق من اللي اتعرض عليّ وقتها، وفي الأثناء دي عملت فيلم (كاملة) هو فيلم مهرجانات واتعرض على نتفليكس، وده كان مشروع حباه أوي، ورمضان اللي فات كان في مشروع تحمست له ولكن متوفقناش في الاتفاقات".

قد يهمك أيضــــــــــــــــًا :

صبا مبارك ترد على تشبيهها بـ إنجي المقدم

أول تعليق من إنجي المقدم على انتقاد شخصيتها في «وتر حساس»

arabstoday

الإسم *

البريد الألكتروني *

عنوان التعليق *

تعليق *

: Characters Left

إلزامي *

شروط الاستخدام

شروط النشر: عدم الإساءة للكاتب أو للأشخاص أو للمقدسات أو مهاجمة الأديان أو الذات الالهية. والابتعاد عن التحريض الطائفي والعنصري والشتائم.

اُوافق على شروط الأستخدام

Security Code*

 

إنجي المقدم تعتذر وتوضح حقيقة إجرائها عملية تجميل إنجي المقدم تعتذر وتوضح حقيقة إجرائها عملية تجميل



هيفا وهبي تعكس الابتكار في عالم الموضة عبر اختيارات الحقائب الصغيرة

القاهرة ـ العرب اليوم

GMT 12:53 2025 الأربعاء ,05 شباط / فبراير

محمد هنيدي يخوض تجربة فنية جديدة في السعودية
 العرب اليوم - محمد هنيدي يخوض تجربة فنية جديدة في السعودية

GMT 02:54 2025 الأربعاء ,05 شباط / فبراير

انتشال جثث 39 شهيدًا من غزة بعد أشهر من الحرب

GMT 03:50 2025 الأربعاء ,05 شباط / فبراير

الاتحاد الأوروبي يحاول تجنب حرب تجارية مع أميركا

GMT 09:30 2025 الأربعاء ,05 شباط / فبراير

ماذا ينتظر العرب؟
 
syria-24

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2023 ©

Maintained and developed by Arabs Today Group SAL
جميع الحقوق محفوظة لمجموعة العرب اليوم الاعلامية 2023 ©

Arabstoday Arabstoday Arabstoday Arabstoday
arabstoday arabstoday arabstoday
arabstoday
بناية النخيل - رأس النبع _ خلف السفارة الفرنسية _بيروت - لبنان
arabs, Arab, Arab